6 juni 2019

Kunst kijken onder de sterren tijdens de Cultuurnacht in Roermond.
In één avond ontdekken wat Roermond aan kunst en cultuur te bieden heeft? Kom dan zaterdag 22 juni (18.00uur -23.00uur) naar de Cultuurnacht in Roermond.Een gezellige en verrassende avond vol bijzondere ontmoetingen met lokale en regionale kunstenaars/muzikanten/artiesten.
Verschillende winkeliers toveren deze avond hun zaak om tot een ware expositieruimte. En terwijl u gezellig van winkel naar winkel wandelt kunt u halverwege de route terecht bij de Prinsenhof waar ook de opening van de cultuurnacht om 18.00 uur plaatsvindt. Kortom een avondwandeling die u niet wilt missen!
Stichting Beesels Keramisch Erfgoed exposeert keramische kunst van Roermondse kunstenaars tijdens de Cultuurnacht Roermond 2019. Veel vooraanstaande kunstenaars werkten in de Beeselse ateliers en zorgden voor kwalitatief hoogwaardige kunstwerken. Een aantal van deze kunstenaars waren afkomstig uit Roermond zoals Mathieu Boessen, Frans Lommen, Jan Lücker, Ton van de Rotten, Jules Rummens, Piet Schoenmakers, Joep Thissen en Paul Vincken.
Tijdens de cultuurnacht toont de Stichting Beesels Keramisch Erfgoed (SBKE) monumentale kunst- en siervoorwerpen die in Beesel door Roermondse kunstenaars zijn gemaakt.
Locatie:  Handwerkstudio Filarte, Kloosterwandstraat 4 Roermond
De cultuurnacht vindt plaats op zaterdag 22 juni.

Stichting Beesels Keramisch Erfgoed

Contact

info@sbke.nl
Ruys van Splintersingel 13
5954 BL Beesel
IBAN: NL20 RABO 0121 5396 28

© Copyright SBKE